Back to Top

Előszó

Kedves olvasó!
 
Az alább leírtakat azoknak publikáltam, akik ismernek, és nonstop kérdezgetnek:
-      Na mi volt Madeirán?
 
Erre igyekeztem ezzel a naplómmal válaszolni családom itthon maradt tagjainak, melyet többnyire másnap hajnalonként írtam az előző napról. Később ez az írogatás átcsúszott az aktuális nap estéire. Ez itt az összesített gyűjteménye ennek a levéltömegnek.
A történet ide oda csapong, van benne elég sok hiba, kérlek ezt nézd el nekem. Itt alább nem útleírást találsz, hanem a élményeimet, amik lehet hogy sokat nem mondanak neked Madeiráról. De ha ismered valamennyire a helyet, vagy volt szerencséd ott járni, akkor talán ráismersz néhány dologra.

Ha olvasás közben a youtube filmjeit is nézegeted, lehet hogy megjön a kedved egy idelátogatásra. Tedd meg mielőbb, amíg meg nem rontja a világ ezt a helyet is.
 
Így tisztelt olvasóm, ha már idehoztak az elektronok és érdekelnek is a leírt dolgaim, akkor remélem tudlak vele szórakoztatni. Ha nem így lenne, akkor kérlek zárd be ezt a lapot, és bocsásd meg, hogy zavartalak!

Madeirát a Google Street View-n fedeztem fel.
Bakancslistám ezidáig egyetlen sorának megvalósítására 14 hónapig keményen gyűjtögettem. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki a megvalósítás gyakorlati és anyagi részeiben támogatott!